Pagina's
Producten
Filters tonen
Merk
Product Garantie
Lengte
Breedte
grid list
6 producten
Productgarantie 25 jaar
Vermogen 435Wp
Merk Jinko
Levertijd Direct leverbaar
€ 105,00 € 86,10
Exclusief 21% BTW
Productgarantie 25 jaar
Vermogen 445Wp
Merk Aiko solar
Levertijd Direct leverbaar
€ 126,66 € 106,39
Exclusief 21% BTW
Productgarantie 25 jaar
Vermogen 430Wp
Merk Trina
Levertijd Direct leverbaar
€ 145,00 € 92,80
Exclusief 21% BTW
Productgarantie 30 jaar
Vermogen 435Wp
Merk Hyundai
Levertijd Direct leverbaar
€ 175,00 € 112,00
Exclusief 21% BTW
Productgarantie 25 jaar
Vermogen 425Wp
Merk DAS Solar
€ 133,00 € 99,75
Exclusief 21% BTW
Productgarantie 25 jaar
Vermogen 420Wp
Merk DAS Solar
€ 133,00 € 99,75
Exclusief 21% BTW

Glas-Glas Zonnepanelen: Duurzaamheid en Prestatie

Welkom bij GroothandelSolar, waar we de nieuwste innovaties in duurzame energie omarmen. Onze focus ligt op het leveren van hoogwaardige zonne-energiesystemen die niet alleen efficiënt zijn, maar ook lang meegaan. Ontdek waarom onze glas-glas zonnepanelen de ideale keuze zijn voor uw woning of bedrijf.

Wat zijn Glas-Glas Zonnepanelen?

Glas op glas zonnepanelen vertegenwoordigen de evolutie van zonne-energietechnologie. In tegenstelling tot traditionele zonnepanelen, bestaan deze panelen uit twee lagen glas waarin de zonnecellen veilig zijn ingebed. Deze constructie biedt aanzienlijke voordelen ten opzichte van conventionele glas-folie panelen, waaronder een langere levensduur en verbeterde prestaties.

Voordelen van Glas-Glas Zonnepanelen

  • Duurzaamheid: Dankzij de dubbele glaslaag zijn onze glas-glas zonnepanelen bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden, van stevige hagelbuien tot intense hitte. Dit resulteert in een langere levensduur en minder kans op degradatie.
  • Optimale Prestaties: Onze panelen zijn ontworpen om zelfs onder de zwaarste omstandigheden topprestaties te leveren. Met een hogere opbrengst, zelfs op hete dagen, kunt u meer groene energie genereren en uw energierekening verlagen.
  • Verbeterde Garantie: Wij bieden uitzonderlijke garantievoorwaarden op onze glas-glas zonnepanelen, met tot wel 30 jaar garantie op product en vermogen. Dit geeft u gemoedsrust en vertrouwen in uw investering op lange termijn.

Prijs en Kwaliteit van Glas-Glas Zonnepanelen

Hoewel de initiële investering in zonnepanelen glas-glas iets hoger kan zijn dan bij traditionele panelen, bieden ze een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding op lange termijn. Door de verbeterde duurzaamheid en prestaties verdienen onze panelen zichzelf ruimschoots terug in energiebesparingen en verminderde onderhoudskosten.

Glas-Glas Zonnepanelen: Waarom Kiezen voor GroothandelSolar?

  • Kwaliteit en Betrouwbaarheid: Onze glas-glas zonnepanelen worden vervaardigd volgens de hoogste industrienormen, waardoor we betrouwbare en duurzame oplossingen bieden voor onze klanten.
  • Deskundig Advies: Ons team van experts staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces, van productselectie tot installatie. We streven ernaar om uw specifieke behoeften te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan uw verwachtingen voldoen.
  • Service en Ondersteuning: Bij GroothandelSolar streven we naar een uitstekende klantenservice en ondersteuning. We blijven betrokken, zelfs nadat uw zonnepanelen zijn geïnstalleerd, om ervoor te zorgen dat ze optimaal blijven presteren.

Kies voor GroothandelSolar en maak vandaag nog de overstap naar duurzame energie met onze hoogwaardige glas-glas zonnepanelen. Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. We helpen je graag je groene energiedoelen te bereiken en de beste zonnepanelen voor jouw behoeften te kiezen.

 

Kom je er niet uit?

Geen zorgen. Laat hier je telefoonnummer achter en wij bellen je terug. Erewoord.

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.