Pagina's
Producten
  • Hyundai HiE-S410DG 410Wp (FB)
  • Hyundai HiE-S410DG 410Wp (FB)
  • Hyundai HiE-S410DG 410Wp (FB)
Ultra Black
Geen Busbars

Hyundai HiE-S410DG 410Wp (FB)

Hyundai zonnepanelen, combineren de meest geavanceerde technologie met hoge betrouwbaarheid bij de productie en bieden een product dat is bedoeld voor hoge prestaties.

Prijs
€ 79,00 € 56,88
Exclusief 21% BTW
  • Full Black
  • Shingled
  • 25 jaar vermogensgarantie
  • 410Wp vermogen
  • 21.2% efficientie
Levertijd:
Direct leverbaar

We streven er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Het kan echter voorkomen dat de levertijd langer wordt dan verwacht, of dat je het product eerder dan gepland ontvangt. Gemiddelde levertijd voor producten binnen Nederland bedragen 1-5 werkdagen.

Productgarantie:
25 jaar

De productgarantie wordt aangeboden door de fabrikant. Gaat je product stuk voordat deze periode is verlopen? Dan krijg je van ons een nieuwe.

Vermogen:
410Wp

Het vermogen wordt aangegeven in Wp (wattpiek). Dit is de stroomuitvoer die onder ideale omstandigheden wordt gegenereerd.

Merk:
Hyundai

Dit is het merk van het product. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten. Lees op onze website welke merken wij voor welke doeleinden aanbevelen.

Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen

Hyundai 410 Full Black

Ontdek de kracht van zonne-energie met het Hyundai 410 Black Frame Zonnepaneel. Dit hoogwaardige paneel, aangedreven door monotechnologie en bestaande uit 305 cellen, levert een indrukwekkende STC-kracht van 410 Wp, ideaal voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. De combinatie van robuuste constructie en een stijlvol zwart anodiserend frame maakt het niet alleen krachtig, maar ook duurzaam en visueel aantrekkelijk​.

De betrouwbaarheid van het Hyundai 410 Full Black Zonnepaneel wordt onderstreept door een productgarantie van 25 jaar en een opbrengstgarantie van eveneens 25 jaar. Dankzij de PERC-technologie is dit paneel bijzonder veerkrachtig en krachtig. Bovendien biedt de Hyundai Group, bekend om zijn financiële stabiliteit en vele jaren ervaring, een hoge mate van vertrouwen, terwijl de ondersteuning voor Hyundai-producten volledig gedekt wordt door Groothandelsolar.com

Specificaties
Productcode G1000-1415
Productgarantie 25 jaar
Vermogen 410Wp
Vermogensgarantie 25 jaar
Merk Hyundai
Levertijd Direct leverbaar
Lengte 1812 mm
Breedte 1096 mm
Hoogte 35 mm
Cel type 305 Cells, PERC Mono-crystalines Shingled (210 x 210mm)
Aantal panelen op een pallet 36 stuks
Gewicht 20kg
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.