Pagina's
Producten
Filters tonen
Lengte
grid list
3 producten
Productgarantie 25 jaar
Vermogen 435Wp
Merk Jinko
Levertijd Direct leverbaar
€ 105,00 € 86,10
Exclusief 21% BTW
Productgarantie 25 jaar
Vermogen 435Wp
Merk Jinko
Levertijd Direct leverbaar
€ 105,00 € 78,75
Exclusief 21% BTW
Productgarantie 25 jaar
Vermogen 420Wp
Merk Jinko
€ 121,28 € 69,13
Exclusief 21% BTW

Jinko Solar: Toonaangevend in Zonne-energie

JinkoSolar is een pionier op het gebied van verticale integratie in de zonne-energie-industrie. Met 14 geïntegreerde productiebases wereldwijd in China, Maleisië, Vietnam en de Verenigde Staten, beheerst het bedrijf het volledige productieproces van siliciumwafer en cel tot moduleproductie.

Met een team van meer dan 2.000 onderzoeks- en ontwikkelingsprofessionals heeft Jinko Solar talrijke onderscheidingen ontvangen, waaronder "Nationaal Ondernemingstechnologiecentrum", "Nationaal Demonstratieonderneming voor Technologische Innovatie" en "Manufacturing Single Champion Enterprise".

In lijn met zijn inzet voor schone energie ontwikkelt JinkoSolar actief geïntegreerde fotovoltaïsche gebouwintegratie, fotovoltaïsche waterstofproductie en energieopslagsystemen, met als doel een schoon energiesysteem te creëren.

Voordelen van Jinko Solar Zonnepanelen

Jinko Solar, wereldleider in zonne-energietechnologie, biedt hoogwaardige zonnepanelen met geavanceerde kenmerken die de concurrentie overtreffen. Als 's werelds grootste fabrikant van zonnepanelen, staat Jinko bekend om zijn innovatieve ontwerpen en toonaangevende technologieën die de energieopwekking optimaliseren.

Jinko Zonnepanelen: Innovatieve Technologieën en Topprestaties

Met een Tier-1-status en erkend als een van 's werelds beste merken op de zonnepanelenmarkt, levert Jinko Solar consistente topprestaties volgens de PV Module Reliability Scorecard van PVEL. De N-type Jinko zonnepanelen, zoals de Tiger Neo serie, maken gebruik van geavanceerde TOPCon HOT2-technologie, waardoor ze tot 10% meer energie per watt produceren over hun levensduur. Met langere vermogensgaranties, lagere degradatie en een lagere temperatuurcoëfficiënt, bieden deze panelen een duurzame en betrouwbare oplossing voor uw energiebehoeften.

Zonnepanelen van Jinko Solar: Hoogwaardige Kwaliteit en Betrouwbaarheid

Jinko Solar's productgamma omvat verschillende series zonnepanelen, waaronder de Jinko Cheetah en Jinko Tiger series. De Cheetah panelen, met hun half-cell design, bieden een verbeterde schaduwtolerantie en hogere vermogensproductie. De Tiger panelen zijn uitgerust met 9 bushbars voor minder vermogensverlies en maken gebruik van Tiling Ribbon technologie voor een optimale lichtabsorptie. Beide series bieden een hoog piekvermogen en zijn ontworpen voor maximale betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Investeer in de Toekomst met GroothandelSolar en Jinko Zonnepanelen

Kies voor Jinko Solar en investeer in een duurzame toekomst met GroothandelSolar. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie en ontdek hoe u kunt profiteren van onze hoogwaardige zonnepanelen.

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.