Pagina's
Producten
Filters tonen
Lengte
Breedte
grid list
4 producten
Productgarantie 25 jaar
Vermogen 400Wp
Merk TW-Solar
Levertijd Direct leverbaar
€ 87,36 € 76,88
Exclusief 21% BTW
Productgarantie 25 jaar
Vermogen 405Wp
Merk TW-Solar
€ 135,00 € 76,95
Exclusief 21% BTW
Productgarantie 25 jaar
Vermogen 405Wp
Merk TW-Solar
€ 160,00 € 78,40
Exclusief 21% BTW
Productgarantie 25 jaar
Vermogen 430Wp
Merk TW-Solar
€ 191,66 € 139,91
Exclusief 21% BTW

TW Solar Zonnepanelen: Vooruitstrevende Energieoplossingen

TW Solar, opgericht in Hefei (China), is uitgegroeid tot een van 's werelds grootste producenten van kristallijne silicium zonnecellen. Met vier bases verspreid over Hefei, Shuangliu, Meishan en Jintang, is TW Solar toegewijd aan onderzoek, ontwikkeling, productie en promotie van hoogwaardige zonne-energieproducten. Als toonaangevende fabrikant van c-Si-cellen heeft TW Solar talrijke prijzen en erkenningen ontvangen voor hun inzet voor duurzame ontwikkeling.

Waarom Kiezen voor Tongwei Solar Zonnepanelen?

  • Innovatie in Duurzame Ontwikkeling: TW Solar streeft voortdurend naar verbetering van hun managementpraktijken en beleid om duurzame en hoogwaardige ontwikkeling te bevorderen. Door een open en transparante aanpak werken ze samen met hun leveranciers om een positieve impact op de samenleving te maken.
  • Focus op Kwaliteit en Veiligheid: Bij TW Solar staat kwaliteit voorop. Met een sterke focus op veiligheid en duurzaamheid leveren ze alleen topkwaliteit producten die voldoen aan de hoogste normen. Bovendien zetten ze zich in voor een gezonde en veilige werkomgeving, waarbij de rechten en belangen van hun werknemers worden gerespecteerd.
  • Maatwerk Service: Bij TW Solar begrijpen ze dat elk project uniek is. Daarom bieden ze persoonlijke service op maat, waarbij ze altijd beschikbaar zijn om vragen te beantwoorden en te zorgen voor de beste oplossingen voor hun klanten.

TW Solar Solutions: Uw Partner in Duurzame Energie

Naast hoogwaardige zonnepanelen biedt TW Solar een breed scala aan energieoplossingen, waaronder PV-installaties, overspanningsbeveiliging, laadpalen en meer. Kies voor TW Solar voor betrouwbare, innovatieve en duurzame energieoplossingen op maat. Neem vandaag nog contact met GroothandelSolar op voor meer informatie!

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.