Pagina's
Producten

Zonnepanelen Set

Hieronder kunt u uw zonnepanelen set samenstellen. Mocht u hulp nodig zijn kunt u altijd een offerte aanvragen.

Kies je type systeem

Kies je fase

Uitleg video Configurator

Stap 1: Selecteer het Ideale Zonnepanelen Pakket voor Uw Behoeften
Binnen 5 minuten je pakket Compleet Stap 1: Selecteer het Ideale Zonnepanelen Pakket voor Uw Behoeften

Begin met onze Gebruiksvriendelijke Bestelwizard: Ontdek onze complete doe-het-zelf zonnepanelen sets, die alles bevatten wat nodig is voor een succesvolle zelfinstallatie. Ons intuïtieve stap-voor-stap proces omvat alle cruciale aspecten van de zonnepaneleninstallatie, waarbij u verzekerd bent van alle essentiële onderdelen voor uw eigen zonnepanelenproject.

Flexibele Opties voor Uw Gemak: Indien u al bepaalde componenten bezit of deze niet nodig heeft, kunt u eenvoudig bepaalde stappen in het proces overslaan.

Diverse Omvormerkeuzes: Wij bieden drie verschillende soorten omvormersystemen:

 • Micro-omvormersysteem
 • String-omvormersysteem
 • Optimizers-omvormersysteem

Daarnaast kunt u kiezen tussen een 1-fase en een 3-fase systeem, afhankelijk van uw behoeften.

Volg deze Stappen voor een Perfecte Installatie:

 1. Selecteer het ideale type zonnepaneel en bepaal het benodigde aantal.
 2. Kies de meest geschikte omvormer voor uw project.
 3. Overweeg een thuisbatterij als u kiest voor een hybride omvormer.
 4. Pas het montagesysteem aan volgens uw specifieke vereisten, met opties voor meerdere dakvlakken.
 5. Zorg voor de juiste kabels voor de aansluiting van uw systeem.
 6. Vergeet niet de overige essentiële accessoires voor een geslaagde installatie.

Ondersteunende Bronnen en Klantenservice:

 • Bekijk onze instructievideo voor hulp bij het gebruik van de configurator.
 • Heeft u vragen of hulp nodig? Ons team staat altijd klaar om u te ondersteunen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.
 • Raadpleeg onze kennisbank met uitgebreide artikelen over zonnepanelen en aanverwante onderwerpen voor meer informatie.
Stap 2: Ontvang uw Zonnepanelen Gemakkelijk en Snel Thuis
Stap 2: Ontvang uw Zonnepanelen Gemakkelijk en Snel Thuis

Voordelige en Efficiënte Levering: Bij bestellingen onder de €2500 rekenen we slechts €80 bezorgkosten. Profiteer van onze gratis levering in heel Nederland voor bestellingen boven dit bedrag. Onze toewijding aan klanttevredenheid omvat het aanbieden van kosteneffectieve en betrouwbare bezorgopties.

Persoonlijke en Tijdige Communicatie: Wij waarderen uw tijd en comfort. Daarom nemen we altijd persoonlijk contact met u op voordat uw bestelling arriveert. Zo bent u volledig op de hoogte van de leveringstijden en kunt u zich optimaal voorbereiden op de installatie van uw nieuwe zonnepanelen.

Bereid U Voor op een Vlotte Installatie: In de periode voor de levering kunt u alle voorbereidingen treffen voor een probleemloze installatie. Onze klantenservice en uitgebreide online bronnen staan te allen tijde tot uw beschikking voor eventuele vragen of ondersteuning.


 

Stap 3: Installeer de zonnepanelen
Stap 3: Installeer de zonnepanelen

Deskundige Installatie hulp: Tijdens de installatie van uw zonnepanelen kunt u altijd rekenen op onze professionele ondersteuning. Onze experts zijn beschikbaar via onze hotline om u te assisteren met al uw installatie vragen. We zijn er voor u elke werkdag van 09:00 tot 17:00 uur, klaar om te helpen met deskundig advies en praktische tips.

Toegankelijke Klantenservice: Ons doel is om uw installatieproces zo soepel en efficiënt mogelijk te maken. Of het nu gaat om technische vragen, installatie-instructies of algemene ondersteuning, ons ervaren team staat voor u klaar om uw ervaring met zonne-energie optimaal te maken.

Zorgeloze Installatie van Zonnepanelen: Met onze hulp is het installeren van zonnepanelen eenvoudiger dan ooit. Maak gebruik van onze expertise om uw zonne-energie systeem snel en efficiënt te installeren, en begin met het genieten van de voordelen van duurzame energie.


 

Stap 4: Geniet van Voortdurende Besparingen op Uw Energierekening
Stap 4: Geniet van Voortdurende Besparingen op Uw Energierekening

Langdurige Financiële Voordelen: Nu u uw zonnepanelen hebt geïnstalleerd, is het tijd om te ontspannen en de vruchten te plukken van uw investering. Met onze efficiënte zonne-energiesystemen kunt u aanzienlijk besparen op uw energierekening en genieten van langdurige financiële voordelen.

Snelle Terugverdientijd: De kosten van uw zonnepaneleninstallatie zijn doorgaans binnen 4 tot 5 jaar terugverdiend, dankzij de aanzienlijke besparingen op uw energierekening. Dit maakt de keuze voor zonnepanelen niet alleen een duurzame, maar ook een uiterst kosteneffectieve beslissing.

Begin Vandaag met Besparen: Wacht niet langer en start uw reis naar een groenere en voordeligere toekomst. Met de installatie van zonnepanelen kunt u vanaf vandaag beginnen met besparen en bijdragen aan een duurzamere wereld.

Groothandel Solar: Uw Expert in Duurzame Zonne-Energie Oplossingen
Groothandel Solar: Uw Expert in Duurzame Zonne-Energie Oplossingen

Over Groothandel Solar: Sinds onze start in 2018, is Groothandel Solar uitgegroeid tot een vooraanstaande groothandel in zonne-energie. Wij specialiseren ons in het aanbieden van hoogwaardige en betaalbare zonnepanelen en duurzame energieoplossingen. Met onze expertise en breed assortiment, streven we ernaar duurzame energie toegankelijk te maken voor zowel kleine als grote projecten.

Onze Visie en Missie: Wij zijn gepassioneerd over de potentie van zonne-energie voor een duurzamere toekomst. Ons doel is om topkwaliteit, efficiënte en kosteneffectieve zonne-energieproducten te bieden aan onze klanten, zowel particulieren als bedrijven. Door samenwerking met gerenommeerde fabrikanten en investeringen in onze gebruiksvriendelijke website en tools, maken we dit mogelijk.

Onze Producten en Diensten:

 • Uitgebreid Productaanbod: Onze catalogus omvat diverse zonnepanelen, omvormers, montagesystemen en accessoires, allen geselecteerd op basis van prestatie, betrouwbaarheid en waarde.
 • Deskundig Advies: Wij bieden gepersonaliseerd advies voor de beste zonne-energieoplossingen, passend bij zowel residentiële, commerciële als industriële behoeften.
 • Snelle en Efficiënte Levering: Ons uitgebreide logistieke netwerk zorgt voor snelle leveringen door heel Europa.
 • After-Sales Support: Wij bieden uitstekende nazorg, inclusief technische ondersteuning en garantieservice.

Waarom Kiezen voor Groothandel Solar? Wij zijn meer dan een leverancier; wij zijn uw partner in duurzame energie. Ons team staat altijd klaar om u te voorzien van de benodigde kennis en informatie voor uw zonne-energieprojecten.


 

Onze experts staan voor je klaar!

Bel of mail ons voor vragen:

info@groothandelsolar.com
+3185 301 52 31
Hoofdkantoor:
Marwijksoord 7
9448 XA, Marwijksoord
Magazijn:
Marwijksoord 4a
9448 XA, Marwijksoord
Veelgestelde vragen:
Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.