Pagina's
Producten
  • GoodWe GW 10K-BT 3PH retrofit
  • GoodWe GW 10K-BT 3PH retrofit
  • GoodWe GW 10K-BT 3PH retrofit

GoodWe GW 10K-BT 3PH retrofit

Prijs
€ 1.862,23 € 1.396,67
Exclusief 21% BTW
Uitvoering:
Accu opslag
Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen

GoodWe SBP-serie

Stap in de voorhoede van zonne-energieopslag met GoodWe's SBP-serie - de game-changer in retrofit energieoplossingen. Als uitzonderlijke wisselstroom-gekoppelde oplossing, dient de SBP-serie als de ultieme brug naar ononderbroken energietoevoer, ongeacht of u een 1-fase of 3-fasen systeem inzet.

Wat maakt de GoodWe SBP-serie uniek?

  • Dagelijkse Prestaties: Uw fotovoltaïsche systeem levert constant energie tijdens daglicht, voedend zowel uw woning als bedrijf.
  • Maximale Energieopslag: Dankzij de geavanceerde SBP-omvormer, wordt elke zonnestraal getransformeerd in opgeslagen energie, waardoor verspilling wordt geminimaliseerd.
  • Direct Beschikbare Stroom: Met de energie veilig opgeslagen, bent u gegarandeerd van een constante stroomtoevoer wanneer nodig, los van externe netafhankelijkheid.
  • Altijd Verbonden: In het onwaarschijnlijke geval van een stroomstoring, garandeert de accu een naadloze overschakeling naar lichtnetvoeding. U blijft altijd verbonden.
  • Flexibiliteit op Zijn Best: Of uw systeem nu 1-fase of 3-fasen is, de SBP-serie past zich naadloos aan uw unieke energie-eisen aan.

Overstappen op de GoodWe SBP-serie betekent investeren in een betrouwbare, continue en hyper-efficiënte energietoekomst. Zet vandaag de stap naar ongeëvenaarde zonne-energie autonomie.

Specificaties
Productcode G2102-3203
Uitvoering Accu opslag
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.