Pagina's
Producten
  • GoodWe GW 20K-ET 3PH hybride
  • GoodWe GW 20K-ET 3PH hybride
  • GoodWe GW 20K-ET 3PH hybride

GoodWe GW 20K-ET 3PH hybride

Prijs
€ 3.654,22
Exclusief 21% BTW
Levertijd:
Direct leverbaar

We streven er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Het kan echter voorkomen dat de levertijd langer wordt dan verwacht, of dat je het product eerder dan gepland ontvangt. Gemiddelde levertijd voor producten binnen Nederland bedragen 1-5 werkdagen.

Productgarantie:
10 jaar

De productgarantie wordt aangeboden door de fabrikant. Gaat je product stuk voordat deze periode is verlopen? Dan krijg je van ons een nieuwe.

Merk:
Goodwe

Dit is het merk van het product. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten. Lees op onze website welke merken wij voor welke doeleinden aanbevelen.

Uitvoering:
Accu opslag
Uitgangsvermogen AC in A:
34

"Maximale uitgangsvermogen AC per fase in A" klinkt heel ingewikkeld, hè? Laten we dat simpeler maken. Dit betekent gewoon hoeveel stroom (zoals de elektriciteit die je lampen of computer laat werken) een deel van je elektriciteitssysteem in één keer kan geven. Dit wordt gemeten in iets wat we 'ampère' noemen. Het is een beetje zoals weten hoeveel water er uit je kraan kan komen. Je moet weten hoeveel het kan geven zodat je zeker weet dat je niet te veel apparaten tegelijk aanzet en de stroom uitvalt.

Aantal fase:
3 fase

Vraag jij je af welke aansluiting jij in je meterkast hebt, een 1-fase of 3-fase aansluiting? Het controleren van je aansluiting is eenvoudig door het bekijken van je elektriciteitsmeter. Het kenmerk van een 1-fase aansluiting is het vermelden van 220/230V op je meter. Daarentegen, als je op de elektriciteitsmeter een notatie van 3x 220/230 of 380/400V ziet, dan wijst dit op het hebben van een 3-fase aansluiting in je woning.

Maximum Power Point (MPP) Tracker:
2 stuks

Een Maximum Power Point (MPP) Tracker is een essentiële functie van een omvormer die continu de optimale combinatie van stroom en spanning zoekt om het hoogste rendement te behalen. Het is cruciaal om te begrijpen dat een omvormer altijd is uitgerust met één of meerdere MPP Trackers.

Uitgangsvermogen:
20 KW
Accu systeem:
BYD HVS/HVM | eCactus

Hier vindt u het merk en type accussysteem dat geschikt is voor deze omvormer, inclusief het minimale en maximale vermogen.

Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen

ET Series

Betreed de wereld van slim energiebeheer met onze GoodWe ET PLUS+ hybride omvormers. Ontworpen voor de veeleisende behoeften van moderne huishoudens, bieden deze omvormers een naadloze integratie tussen zonne-energieproductie en opslag, en zorgen zo voor maximale energieautonomie.

Kenmerken van de ET PLUS+ Hybride Omvormers:

  1. Intelligente Energieoptimalisatie: Met geavanceerde belastingsregelingen maximaliseren deze omvormers de energieopwekking en bevorderen ze het eigen verbruik, waardoor uw huishouden meer zelfvoorzienend wordt.

  2. Flexibele Configuratie: Dankzij een breed scala aan batterijspanningen kan de ET PLUS+ worden aangepast aan uw specifieke energiebehoeften, waardoor een op maat gemaakte oplossing mogelijk is.

  3. Naadloze Integratie: Voor een holistische benadering van energiebeheer, paart de ET PLUS+ perfect met het Lynx Home F batterijsysteem van GoodWe, waardoor een betrouwbare en duurzame oplossing voor energieopslag wordt gegarandeerd.

Kies voor de toekomst van residentieel energiebeheer. Kies voor de ET PLUS+ hybride omvormers en verzekert uzelf van een slimmere, efficiëntere en meer autonome energieoplossing.

Specificaties
Productcode G2101-3216
Productgarantie 10 jaar
Merk Goodwe
Uitvoering Accu opslag
Levertijd Direct leverbaar
Uitgangsvermogen AC in A 34
Aantal fase 3 fase
Maximum Power Point (MPP) Tracker 2 stuks
Uitgangsvermogen 20 KW
Accu systeem BYD HVS/HVM | eCactus
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.