Pagina's
Producten
  • GoodWe GW 3600-BH 1PH retrofit
  • GoodWe GW 3600-BH 1PH retrofit
  • GoodWe GW 3600-BH 1PH retrofit

GoodWe GW 3600-BH 1PH retrofit

Prijs
€ 865,60 € 649,20
Exclusief 21% BTW
Uitvoering:
Accu opslag
Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen

GoodWe BH-serie

Transformeer uw bestaande 1-fase stringomvormersysteem met de baanbrekende BH-serie van GoodWe. Deze innovatieve 3-6 kW AC-gekoppelde retrofit omvormer is speciaal ontwikkeld om uw zonne-energiesysteem een boost te geven, zonder zwaar te wegen op uw portemonnee.

Waarom kiezen voor de GoodWe BH-serie?

  1. Geavanceerde Retrofit Optie: Optimaliseer en upgrade uw huidige zonne-installatie en zorg voor maximale efficiëntie met deze geavanceerde oplossing.

  2. Veiligheid Voorop: Rust gemakkelijk uit, wetende dat de BH-serie wordt geleverd met omgekeerde polariteitbescherming voor de accu-input, waardoor de veiligheid van uw systeem wordt gewaarborgd.

  3. Compatibiliteit met Li-ion Batterijen: De BH is speciaal ontworpen om te werken met hoogspannings Li-ion batterijen, waardoor naadloze integratie en optimale prestaties worden gegarandeerd.

  4. Lichtgewicht en Compact: Met een gewicht van slechts 8,5 kg en een compact ontwerp is de BH-serie gemakkelijk te installeren, waardoor de totale kosten laag blijven.

  5. Kostenefficiënt: Vergeleken met andere alternatieven op de markt biedt de BH-serie een superieure waarde, zodat u meer kunt besparen en toch kunt genieten van een geüpgraded systeem.

Integreer de GoodWe BH-serie in uw zonne-installatie en stap over op een efficiënter, veiliger en kosteneffectiever energiesysteem.

Specificaties
Productcode G2102-1201
Uitvoering Accu opslag
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.