Pagina's
Producten
  • GoodWe GW 3600S-BP 1PH retrofit
  • GoodWe GW 3600S-BP 1PH retrofit
  • GoodWe GW 3600S-BP 1PH retrofit

GoodWe GW 3600S-BP 1PH retrofit

Prijs
€ 1.177,13 € 882,85
Exclusief 21% BTW
Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen

GoodWe SBP-serie

 Deze wisselstroom-gekoppelde retrofitoplossing met accu-opslag is uw brug naar continue energievoorziening, of u nu een 1-fase of 3-fasen systeem heeft.

De voordelen van de GoodWe SBP-serie:

  1. Dagelijkse Energie-efficiëntie: Het fotovoltaïsche systeem wekt overdag stroom op, die direct uw huis of bedrijf van energie voorziet.

  2. Optimale Energieopslag: Overtollige zonne-energie gaat niet verloren maar wordt opgeslagen in de accu via de state-of-the-art SBP-omvormer.

  3. Altijd stroom beschikbaar: De opgeslagen elektriciteit staat klaar om te worden gebruikt wanneer u die nodig heeft, waardoor u minder afhankelijk bent van het elektriciteitsnet.

  4. Ononderbroken Energievoorziening: In geval van stroomstoringen kan de accu ook worden opgeladen via het lichtnet, zodat u nooit zonder stroom zit.

  5. Flexibel en veelzijdig: Geschikt voor zowel 1-fase als 3-fasen systemen, waardoor de SBP-serie zich aanpast aan uw specifieke behoeften.

Integreer de GoodWe SBP-serie in uw energiesysteem en ervaar de rust van een betrouwbare, continue en efficiënte stroomvoorziening.

Specificaties
Productcode G2102-1202
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.