Pagina's
Producten
  • GoodWe GW 3648-EM 1PH hybride +energiemeter
  • GoodWe GW 3648-EM 1PH hybride +energiemeter
  • GoodWe GW 3648-EM 1PH hybride +energiemeter

GoodWe GW 3648-EM 1PH hybride +energiemeter

Prijs
€ 1.402,10 € 1.051,58
Exclusief 21% BTW
Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen

GoodWe EM-serie

Deze bi-directionele hybride energieopslagomvormer is specifiek geoptimaliseerd voor on-grid PV-systemen, en verzekert dat u het meeste uit uw zonne-investering haalt.

Belangrijkste voordelen:

  1. Dagelijkse Efficiëntie: Gedurende de dag vangt uw fotovoltaïsche systeem zonne-energie op, die vervolgens aan diverse behoeften kan voldoen - van het voeden van uw huishoudelijke apparaten, het opladen van de accu, tot het terugvoeren van overtollige energie naar het lichtnet.

  2. Nachtelijke Energie: Met de GoodWe EM-serie kunt u de opgeslagen zonne-energie 's nachts gebruiken, wat zorgt voor een ononderbroken stroomvoorziening en verminderde elektriciteitskosten.

  3. Tweerichtingsfunctionaliteit: Deze omvormer is niet alleen ontworpen om energie op te slaan, maar ook om elektriciteit uit het lichtnet te trekken en uw opslagapparaten op te laden wanneer dit nodig is.

  4. Volledig Geïntegreerd: De EM-serie biedt een naadloze energieoplossing die zowel uw zonne-energieproductie als uw energieconsumptie optimaliseert.

  5. Duurzaamheid & Betrouwbaarheid: Door de innovatieve technologie van GoodWe kunt u erop vertrouwen dat uw energie-efficiëntie en huishoudelijk beheer jarenlang van topkwaliteit blijven.

Transformeer de manier waarop u denkt over zonne-energie met de GoodWe EM-serie, waar innovatie en energie-efficiëntie hand in hand gaan.

Specificaties
Productcode G2101-1204
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.