Pagina's
Producten
  • GoodWe GW 3648ES 1PH hybride
  • GoodWe GW 3648ES 1PH hybride
  • GoodWe GW 3648ES 1PH hybride

GoodWe GW 3648ES 1PH hybride

Prijs
€ 1.502,62 € 1.126,97
Exclusief 21% BTW
Uitvoering:
Accu opslag
Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen

GoodWe ES-serie

Maak kennis met de GoodWe ES-serie, de bi-directionele hybride energieopslagomvormer ontworpen voor de moderne on-grid PV-systemen. Deze serie gaat verder dan traditionele opslagoplossingen door het gebruik van geavanceerde technologie om uw zonne-energie efficiënt en intelligent te beheren.

Kernkenmerken:

  1. Intelligente Energieregeling: De ES-serie is niet alleen een opslagoplossing, maar ook een slim systeem dat de energiestroom nauwkeurig en op een intelligente manier regelt, zodat u altijd de beste energie-output heeft.

  2. Maximaliseer Uw Zonne-energie: Overdag zet uw fotovoltaïsche systeem zonlicht om in elektriciteit. Dit kan direct worden gebruikt, worden opgeslagen voor later of zelfs worden teruggevoerd naar het lichtnet.

  3. Energie voor de Nacht: Geen zon? Geen probleem. De opgeslagen energie in de ES-serie kan 's nachts worden gebruikt, waardoor u 24/7 van zonne-energie kunt profiteren.

  4. Flexibiliteit in Opladen: Naast zonne-energie kan de ES-serie ook energie uit het lichtnet halen om uw opslagapparaten op te laden, waardoor u altijd voorbereid bent op elke situatie.

  5. Naadloze Integratie: Met zijn geavanceerde technologie is de GoodWe ES-serie ontworpen om naadloos te integreren met uw bestaande systemen, waardoor installatie en gebruik eenvoudig zijn.

Specificaties
Productcode G2101-1203
Uitvoering Accu opslag
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.