Pagina's
Producten
  • GoodWe GW 6.5K-ET 3PH hybride
  • GoodWe GW 6.5K-ET 3PH hybride
  • GoodWe GW 6.5K-ET 3PH hybride

GoodWe GW 6.5K-ET 3PH hybride

Prijs
€ 2.225,33 € 1.669,00
Exclusief 21% BTW
Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen

ET Series

Betreed de wereld van slim energiebeheer met onze GoodWe ET PLUS+ hybride omvormers. Ontworpen voor de veeleisende behoeften van moderne huishoudens, bieden deze omvormers een naadloze integratie tussen zonne-energieproductie en opslag, en zorgen zo voor maximale energieautonomie.

Kenmerken van de ET PLUS+ Hybride Omvormers:

  1. Intelligente Energieoptimalisatie: Met geavanceerde belastingsregelingen maximaliseren deze omvormers de energieopwekking en bevorderen ze het eigen verbruik, waardoor uw huishouden meer zelfvoorzienend wordt.

  2. Flexibele Configuratie: Dankzij een breed scala aan batterijspanningen kan de ET PLUS+ worden aangepast aan uw specifieke energiebehoeften, waardoor een op maat gemaakte oplossing mogelijk is.

  3. Naadloze Integratie: Voor een holistische benadering van energiebeheer, paart de ET PLUS+ perfect met het Lynx Home F batterijsysteem van GoodWe, waardoor een betrouwbare en duurzame oplossing voor energieopslag wordt gegarandeerd.

Kies voor de toekomst van residentieel energiebeheer. Kies voor de ET PLUS+ hybride omvormers en verzekert uzelf van een slimmere, efficiëntere en meer autonome energieoplossing.

Specificaties
Productcode G2101-3202
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.