Pagina's
Producten
 • Hoymiles HM-400 Micro Omvormer 400 Watt - 1 Fase
 • Hoymiles HM-400 Micro Omvormer 400 Watt - 1 Fase
 • Hoymiles HM-400 Micro Omvormer 400 Watt - 1 Fase
 • Hoymiles HM-400 Micro Omvormer 400 Watt - 1 Fase
 • Hoymiles HM-400 Micro Omvormer 400 Watt - 1 Fase

Hoymiles HM-400 Micro Omvormer 400 Watt - 1 Fase

Prijs
€ 145,00 € 104,40
Exclusief 21% BTW
Levertijd:
Direct leverbaar

We streven er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Het kan echter voorkomen dat de levertijd langer wordt dan verwacht, of dat je het product eerder dan gepland ontvangt. Gemiddelde levertijd voor producten binnen Nederland bedragen 1-5 werkdagen.

Productgarantie:
12 jaar

De productgarantie wordt aangeboden door de fabrikant. Gaat je product stuk voordat deze periode is verlopen? Dan krijg je van ons een nieuwe.

Merk:
Hoymiles

Dit is het merk van het product. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten. Lees op onze website welke merken wij voor welke doeleinden aanbevelen.

Uitgangsvermogen AC in A:
1,74

"Maximale uitgangsvermogen AC per fase in A" klinkt heel ingewikkeld, hè? Laten we dat simpeler maken. Dit betekent gewoon hoeveel stroom (zoals de elektriciteit die je lampen of computer laat werken) een deel van je elektriciteitssysteem in één keer kan geven. Dit wordt gemeten in iets wat we 'ampère' noemen. Het is een beetje zoals weten hoeveel water er uit je kraan kan komen. Je moet weten hoeveel het kan geven zodat je zeker weet dat je niet te veel apparaten tegelijk aanzet en de stroom uitvalt.

Maximum Power Point (MPP) Tracker:
1 stuks

Een Maximum Power Point (MPP) Tracker is een essentiële functie van een omvormer die continu de optimale combinatie van stroom en spanning zoekt om het hoogste rendement te behalen. Het is cruciaal om te begrijpen dat een omvormer altijd is uitgerust met één of meerdere MPP Trackers.

Uitgangsvermogen:
0,4 KW
Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen

Hoymiles Micro Omvormer HM-400: Een Revolutie in Zonne-Energie Omzetting

De Hoymiles Micro Omvormer HM-400 staat aan de voorhoede van zonne-energie technologie, en biedt een krachtige, efficiënte en betrouwbare oplossing voor het omzetten van zonlicht in bruikbare elektriciteit. Met zijn geavanceerde ontwerp en state-of-the-art functies, is de HM-400 de perfecte keuze voor huiseigenaren en bedrijven die hun ecologische voetafdruk willen verkleinen en tegelijkertijd hun energiekosten willen verlagen.

Belangrijkste Specificaties:

 • Maximale Uitgangsvermogen: 400W, ideaal voor zowel kleine als grote zonne-energiesystemen.
 • Efficiëntie: Hoge conversie-efficiëntie van meer dan 96%, wat zorgt voor maximale energieopbrengst uit elke zonnepaneel.
 • MPPT-Technologie: Geavanceerde Maximum Power Point Tracking zorgt ervoor dat je zonnepanelen altijd werken op hun optimale vermogen, ongeacht de weersomstandigheden.
 • Plug & Play Installatie: Eenvoudige en snelle installatie zonder de noodzaak voor uitgebreide elektrische kennis, wat tijd en installatiekosten bespaart.
 • Veiligheid en Betrouwbaarheid: Ingebouwde bescherming tegen oververhitting, kortsluiting, en overspanning, zorgt voor de veiligheid en lange levensduur van je investering.
 • Monitoring op Afstand: Mogelijkheid tot real-time monitoring van je energieproductie via een gebruiksvriendelijke app, waardoor je volledige controle hebt over je energieverbruik.
 • Compatibiliteit: Ontworpen om naadloos te werken met een breed scala aan zonnepanelen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elke zonne-energie installatie.

Voordelen voor de Gebruiker:

 • Kostenbesparing: Verlaag je energierekening door efficiënt gebruik van zonne-energie.
 • Duurzaamheid: Draag bij aan een groenere planeet door de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen te verminderen.
 • Onafhankelijkheid: Verhoog je energieonafhankelijkheid door zelf duurzame energie op te wekken.
 • Gemak: Geniet van een zorgeloze installatie en onderhoud met onze gebruiksvriendelijke oplossingen.

Met de Hoymiles Micro Omvormer HM-400 kies je voor een toekomst waarin duurzame energie toegankelijk, betrouwbaar en economisch voordelig is. Investeer vandaag nog in deze geavanceerde technologie en zet de stap naar een groenere, schoner toekomst.

Specificaties
Productcode G2100-0400
Fabrikant code HM-400
Productgarantie 12 jaar
Merk Hoymiles
Levertijd Direct leverbaar
Lengte 182 mm
Breedte 164 mm
Hoogte 30 mm
Gewicht 2kg
Uitgangsvermogen AC in A 1,74
Aantal fase 1 Fase
Maximum Power Point (MPP) Tracker 1 stuks
Uitgangsvermogen 0,4 KW
Type Omvormer Micro
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.