Pagina's
Producten
  • TW Solar 400Wp Shingled
  • TW Solar 400Wp Shingled
  • TW Solar 400Wp Shingled
  • TW Solar 400Wp Shingled
  • TW Solar 400Wp Shingled
mooiste paneel op de markt!
ALLERBESTE DEAL

TW Solar 400Wp Shingled

TW Solar is relatief nieuw en het goedkopere alternatief. TW Solar wordt in dezelfde fabriek geproduceerd als AEG en Hyundai . De TW-400 van TW Solar heeft een vermogen van 400 Wattpiek en beschikt over 108 cellen. Dit paneel heeft op zowel het vermogen als op het product 25 jaar garantie.

Prijs
€ 87,36 € 76,88
Exclusief 21% BTW
  • Full Back Shingled
  • 25 jaar product- & vermogensgarantie
  • Geproduceerd in dezelfde fabriek als Hyundai
  • Mooiste paneel op de markt
Levertijd:
Direct leverbaar

We streven er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Het kan echter voorkomen dat de levertijd langer wordt dan verwacht, of dat je het product eerder dan gepland ontvangt. Gemiddelde levertijd voor producten binnen Nederland bedragen 1-5 werkdagen.

Productgarantie:
25 jaar

De productgarantie wordt aangeboden door de fabrikant. Gaat je product stuk voordat deze periode is verlopen? Dan krijg je van ons een nieuwe.

Vermogen:
400Wp

Het vermogen wordt aangegeven in Wp (wattpiek). Dit is de stroomuitvoer die onder ideale omstandigheden wordt gegenereerd.

Merk:
TW-Solar

Dit is het merk van het product. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten. Lees op onze website welke merken wij voor welke doeleinden aanbevelen.

Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen

Ontdek de toekomst van zonne-energie met het TW Solar 400Wp Shingled Fullblack zonepaneel. Dit geavanceerde zonnepaneel combineert superieure prestaties met een strak, modern ontwerp, waardoor het een uitstekende keuze is voor elke woning of bedrijf.

Het TW Solar 400Wp Shingled Fullblack zonepaneel maakt gebruik van innovatieve shingled technologie. In plaats van traditionele zonnecellen, die naast elkaar worden geplaatst, overlappen shingled cellen elkaar, net als dakshingles. Dit ontwerp vermindert de ruimte tussen de cellen en verhoogt het oppervlak dat zonlicht kan opvangen, wat resulteert in een hogere energie-output. Bovendien vermindert de shingled technologie de interne weerstand van het paneel, wat de efficiëntie verder verhoogt.

Met een vermogen van 400Wp is dit zonnepaneel een krachtige toevoeging aan elk zonne-energiesysteem. Het Fullblack ontwerp zorgt voor een naadloze integratie met uw bestaande architectuur, terwijl de duurzame constructie zorgt voor een lange levensduur en betrouwbare prestaties.

Het TW Solar 400Wp Shingled Fullblack zonepaneel is een slimme investering die u helpt om uw energiekosten te verlagen en uw ecologische voetafdruk te verkleinen.

Specificaties
Productcode G1600-3400
Productgarantie 25 jaar
Vermogen 400Wp
Vermogensgarantie 25 jaar
Merk TW-Solar
Levertijd Direct leverbaar
Lengte 1719 mm
Breedte 1140 mm
Hoogte 30 mm
Cel type Monokristallijn
Aantal panelen op een pallet 36 stuks
Gewicht 21kg
Backsheet Zwart
Reviews
5 / 5
21 oktober 2023
Mooi Product!

Mooie maat en super afwerking!

Maykel Kampman (emmer compscuum)

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.