Pagina's
Producten
 • TW Solar 405Wp Full Black Halfcut
 • TW Solar 405Wp Full Black Halfcut
 • TW Solar 405Wp Full Black Halfcut
 • TW Solar 405Wp Full Black Halfcut
 • TW Solar 405Wp Full Black Halfcut
 • TW Solar 405Wp Full Black Halfcut
 • TW Solar 405Wp Full Black Halfcut

TW Solar 405Wp Full Black Halfcut

TW Solar is relatief nieuw en het goedkopere alternatief. TW Solar wordt in dezelfde fabriek geproduceerd als AEG, Hyundai. De TW-405 Halfcut van Tongwei Solar heeft een vermogen van 405 Wattpiek en beschikt over 108 cellen. Dit paneel heeft op zowel het vermogen als op het product 25 jaar garantie.

Prijs
€ 160,00 € 78,40
Exclusief 21% BTW
 • Full black
 • 25 jaar product- & vermogensgarantie
 • 405 WattPiek
 • Geproduceerd in dezelfde fabriek als AEG en Hyundai
Levertijd:
Direct leverbaar

We streven er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Het kan echter voorkomen dat de levertijd langer wordt dan verwacht, of dat je het product eerder dan gepland ontvangt. Gemiddelde levertijd voor producten binnen Nederland bedragen 1-5 werkdagen.

Productgarantie:
25 jaar

De productgarantie wordt aangeboden door de fabrikant. Gaat je product stuk voordat deze periode is verlopen? Dan krijg je van ons een nieuwe.

Vermogen:
405Wp

Het vermogen wordt aangegeven in Wp (wattpiek). Dit is de stroomuitvoer die onder ideale omstandigheden wordt gegenereerd.

Merk:
TW-Solar

Dit is het merk van het product. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten. Lees op onze website welke merken wij voor welke doeleinden aanbevelen.

Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen

Ervaar de kracht van hernieuwbare energie met het TW Solar 405Wp Halfcut Fullblack zonepaneel. Dit zonnepaneel, ontworpen met de nieuwste technologie, biedt een indrukwekkende energie-output en een esthetisch aantrekkelijk ontwerp.

Het TW Solar 405Wp Halfcut Fullblack zonepaneel maakt gebruik van halfgesneden celtechnologie om de efficiëntie te verhogen en de weerstand te verminderen. Met een vermogen van 405Wp is dit paneel in staat om een aanzienlijke hoeveelheid energie te genereren, waardoor uw afhankelijkheid van het elektriciteitsnet vermindert.

Het Fullblack ontwerp zorgt niet alleen voor een strakke, moderne uitstraling, maar verbetert ook de absorptie van zonlicht, waardoor de energieproductie verder wordt verhoogd. Dit paneel is ontworpen voor eenvoudige installatie en duurzaamheid, waardoor het een uitstekende keuze is voor zowel huishoudelijke als commerciële toepassingen.

Het TW Solar 405Wp Halfcut Fullblack zonepaneel is een slimme investering voor uw huis of bedrijf, en een stap in de richting van een duurzamere toekomst.

Specificaties
Productcode G1600-0405
Productgarantie 25 jaar
Vermogen 405Wp
Vermogensgarantie 25 jaar
Merk TW-Solar
Levertijd Direct leverbaar
Lengte 1722 mm
Breedte 1134 mm
Hoogte 30 mm
Cel type Monocrystalline silicon cell
Aantal panelen op een pallet 36 stuks
Gewicht 21kg
Backsheet Zwart
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.