Pagina's
Producten
  • GoodWe Lynx Home F 3.3 HV battery unit | BME0033-01-01P

GoodWe Lynx Home F 3.3 HV battery unit | BME0033-01-01P

Prijs
€ 2.420,82 € 1.936,66
Exclusief 21% BTW
Levertijd:
Direct leverbaar

We streven er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Het kan echter voorkomen dat de levertijd langer wordt dan verwacht, of dat je het product eerder dan gepland ontvangt. Gemiddelde levertijd voor producten binnen Nederland bedragen 1-5 werkdagen.

Merk:
Goodwe

Dit is het merk van het product. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten. Lees op onze website welke merken wij voor welke doeleinden aanbevelen.

Productomschrijving Technische specificaties Reviews Pakket samenstellen

GoodWe Lynx Home F-serie: De Hoogspanningsbatterij van de Toekomst

Introduceer de nieuwe standaard in hoogspanningsbatterijen met de GoodWe Lynx Home F-serie. Deze geavanceerde energieopslagoplossing is niet alleen de perfecte aanvulling op uw energiebehoeften, maar ook het hoogtepunt van GoodWe's geïntegreerde aanbod.

Enkele opmerkelijke kenmerken van de Lynx Home F-serie:

  • Naadloze Integratie: Met de bijbehorende GoodWe app hebt u de volledige controle en monitoring van uw energieopslagsysteem in de palm van uw hand.

  • Flexibele Capaciteit: Met een capaciteitsbereik van 6,6 kWh tot 16,4 kWh biedt deze batterij oplossingen voor uiteenlopende projecten en behoeften, van dagelijks gebruik tot noodsituaties.

  • Eenvoudige Installatie: Dankzij de stapelbare, zelfdetecterende modules is installeren en onderhouden eenvoudiger dan ooit.

  • Toonaangevende Veiligheid: U kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid van de lithium-ijzerfosfaat (LFP) batterijceltechnologie, die niet alleen zorgt voor optimale prestaties, maar ook voor een lange levensduur en maximale veiligheid.

Of u nu uw eigen verbruik wilt optimaliseren, op zoek bent naar een back-upoplossing of beide, de Lynx Home F-serie van GoodWe staat klaar om te voldoen aan al uw energieopslagbehoeften. Investeer in kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid met de Lynx Home F-serie.

Specificaties
Productcode G4200-0000
Merk Goodwe
Levertijd Direct leverbaar
Reviews

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

Pakket samenstellen

Kies je type systeem

Kies je fase

Wat heb je een klein scherm!

Wij ondersteunen schermen met een breedte van minimaal 360 pixels. Bekijk je onze website op een smartphone? Dan raden we je aan om deze in landscape modus te bekijken.